info at carwashusa dot nl

Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00 uur

actiesnieuws
Carwash USA Maastricht
 
Beeldmerk Carwash USA Maastricht

Rijschoolauto's en Taxi's

Bij Carwash USA hebben wij een speciaal pakket te koop alleen voor rijschoolauto's en taxi's. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via de mail: info@carwashusa.nl of vraag ernaar in de wasstraat.

 

Vacature

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen, heb jij de ambitie om door te groeien binnen jouw functie, ben jij proactief, flexibel en klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV met motivatie naar info@carwashusa.nl t.a.v. mevr. C. Ummels.

 

De autowasstraat blijft OPEN !

Ondanks het Coronavirus kunt u veilig uw auto bij ons blijven wassen tijdens de normale openingstijden. Om u als klant en onze medewerkers zo optimaal mogelijk te beschermen hebben wij onze werkwijze moeten aanpassen. Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen en hopen dat u veilig en gezond bent en blijft!

 

Gewijzigde betalingshandelingen i.v.m. CORONA

  1. Stop uw auto naast de balie
  2. Blijf in uw auto zitten
  3. Draai uw raam open
  4. Het team neemt op gepaste afstand (1 ½ m) uw programma en betaalwijze op
  5. Contactloos betalen heeft de voorkeur

Gewijzigde drooghandelingen i.v.m. CORONA

  1. wij vragen u ZELF de deurrandjes drogen met een handdoekje of papier (indien gewenst) op het achterterrein (de handdoekjes worden heet gewassen!)

  2. Gepaste afstand (minimaal 1 ½ m) tot andere klanten en het team te houden

Verder i.v.m. CORONA

  1. Het hele Carwash USA-team draagt een mondkapje

  2. Klanten worden NIET meer toegestaan in de wandelgang. Wilt u niet in uw auto blijven zitten? Dan vragen wij u om buitenom naar de achterkant van de wasstraat te lopen

  3. Er staan (bij drukte) pionnen op het stofzuigerplein tussen de stofzuigers om voldoende afstand tussen elkaar te kunnen garanderen tijdens het stofzuigen

 

 

 

Corona ingang Carwash USA  Corona ingang Carwash USA

Naar website Carwash USA