info at carwashusa dot nl

Carwash USA is nu geopend tot 18:00 uur

carwash
Carwash USA Maastricht
 
Beeldmerk Carwash USA Maastricht

CORONA UPDATE

Onze AUTOWASSTRAAT blijft OPEN.

 

Onze wasstraat blijft open tijdens de gebruikelijke openingstijden (maandag t/m donderdag + zaterdag tot 18.00 uur, vrijdag tot 19.00 uur, zondag tot 16.30 uur). 

Wij vragen u wel vriendelijk zelf de deurrandjes van uw auto te drogen. U kunt hiervoor het aanwezige papier en de handdoekjes gratis gebruiken. U gelieve de handdoekjes na gebruik weer in te leveren.  Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw begrip en medewerking.

 

Carwash USA "Simply the Best!"

Carwash USA onderscheidt zich van zijn concurenten door de combinatie van de modernste techniek en persoonlijke service.

Bij ons kunt u voordat uw auto door de wasstraat gaat gratis stofzuigen. Mocht u er de voorkeur aangeven om uw auto na het wassen te stofzuigen dan bevinden zich nog 2 extra stofzuigers aan de uitgang van de wasstraat.

U rijdt door de inweekboog en wordt verwelkomd door onze gastheer, die u kan adviseren over de verschillende wasprogramma's.

Nadat u uw wasprogramma heeft gekozen en betaald heeft (cash, draadloos pinnen, EC, Visa, Amex, MultitankCard, Travelcard, Nationale Autowasbon en Mestreechter Cheque van de PLUS-markt worden geaccepteerd) kunt u ervoor kiezen in uw auto te blijven zitten of uw auto door onze gastheer op de band te laten zetten en uw auto te volgen via de naastgelegen wandelgang.

Voor een optimaal resultaat wordt alleen bij Carwash USA uw auto handmatig voorgewassen en nagedroogd, In de wasstraat gebruiken wij enkel superzacht vilt, dus: Wassen als met de hand maar dan véééél beter en 7 dagen per week geopend.

Carwash USA is extra milieuvriendelijk. Wij werken met afbreekbare biologische shampoos en 80% van het gebruikte water wordt gezuiverd en weer opnieuw gebruikt. Met liefst 250 liter water per auto wordt ál het vuil grondig verwijderd. Uit wetenschappelijk onderzoek (TU München) blijkt dat dit royale watergebruik de beste garantie is tegen lakschade.

Ons motto is: "Wij specialiseren ons in tevreden klanten!"  en laten u dit graag zien bij Carwash USA.

Zoekt u een leuk cadeau voor een autoliefhebber? 

Wat dacht u van de Carwash USA-WASCHEQUE?
 

Hij of zij hoeft dan niet meer te hannessen met tuinslang of emmer en spons maar leert het gemak en de kwaliteit kennen van onze wasstraat. U kunt de Carwash USA-WASCHEQUE kopen voor ALLE programma’s. De Cadeaubon is niet persoons- of kentekengebonden en komt in een mooie geschenkverpakking.

 

Naar website Carwash USA