info at carwashusa dot nl

Carwash USA is nu gesloten!

glansprotector
Carwash USA Maastricht
 
Beeldmerk Carwash USA Maastricht

GlansProtector Gold

Zonder onderhoud wordt zelfs de beste lak een keer lelijk. Niet alleen schadelijke stoffen van industrie en het straatverkeer maar ook vogelpoep, uitwerpselen van bijen en bladluizen en hars van de bomen zorgen hiervoor. Om maar te zwijgen over wat strooizout in de winter met uw kostbare lak doet.

In contact met water en UV straling kunnen al deze agressieve "lakbedervers", op onbehandeld lakwerk reeds na korte tijd blijvende sporen achterlaten.

GlansProtector Gold versterkt niet alleen de glans van de lak maar bovenal beschermt het de lak tegen aantasting door vuil en pekel. Een duurzame polymeer coating, micron dun en onzichtbaar, zorgt hiervoor. De coating is spiegelglad en zorgt daardoor voor een diepe glans zonder te polishen. Ook wordt het materiaal langdurig waterafstotend. U ziet het direct!

GlansProtector Gold is ontwikkeld volgens Zwitserse technologie. Veilig voor materiaal, milieu en uzelf. Het kan worden toegepast op alle harde materialen, glas, lak, kunststof etc.

Een optimale bescherming verkrijgt u door minimaal 1 keer per maand de GlansProtector Gold behandeling te herhalen. GlansProtector Gold (GPG) is te combineren met elk programma van Carwash USA en kost slechts € 2,95.

Het resultaat!

Direct een zichtbaar diepe glans, door de sterke licht reflectie. De polymeer coating zorgt ervoor dat nieuw vuil niet meer kan hechten in de poriën van lak, kunststof en glas. De lak blijft langer in nieuw staat. En ….. autorijden bij regen wordt veiliger door 100% beter zicht door de ramen.

Naar website Carwash USA