info at carwashusa dot nl

Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00 uur

home
Carwash USA Maastricht
 
Beeldmerk Carwash USA Maastricht

Over Super Soft Carwash USA

Welkom bij Carwash USA, waar de modernste wastechnieken worden gekoppeld aan uitstekende persoonlijke service. Dit merkt u niet alleen aan uw superschone auto, u merkt het zeker ook aan de manier waarop wij u ontvangen en begeleiden.

Voor een optimaal resultaat wordt alléén bij Carwash USA uw auto handmatig voorgewassen en nagedroogd, superzacht vilt streelt uw auto dus: Wassen als met de hand maar dan véééél beter. Indien u liever niet in uw auto blijft zitten zetten wij hem graag voor u op de band en volgt u uw auto via de naastgelegen wandelgang. Stofzuigen is voor al onze klanten gratis.

Ons motto is: "Wij specialiseren ons in tevreden klanten!" en laten u dit graag zien bij Carwash USA.

September 2021

Door de bijzondere afmetingen en de kans op vastlopen in de wasstraat hebben wij besloten om per direct GEEN PICK-UPS meer toe te laten bij Carwash USA (om schade aan uw auto en/of wasstraat te voorkomen). Wij hopen op uw begrip en mocht u vragen hebben dan kunt u deze natuurlijk aan ons team stellen.

Kom jij ons team versterken?

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen? Ben jij proactief, flexibel en klantvriendelijk en heb jij geen moeite met werken in het weekend en de ambitie om door te groeien binnen het bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent het visitekaartje voor het bedrijf en draagt samen met jouw collega's zorg voor tevreden klanten, een verzorgde en schone uitstraling en een goede sfeer binnen het bedrijf. Je hebt variërende werkzaamheden waaronder het voorwassen van de auto's, niet alleen met een doekje maar ook met een glimlach. Je zorgt ervoor dat de wasstraat zowel van binnen als van buiten mooi en netjes blijft en je helpt jouw collega's mee bij het onderhoud van de wasstraat. Een gevoel voor techniek is natuurlijk een pré en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Mail dan naar info@carwashusa.nl t.a.v. mevrouw C. Ummels

 

   

Cadeaubon Carwash USA

Naar website Carwash USA